PÁR POZNATKŮ K APLIKACI POMÁHEJ POHYBEM

29.01.2024 10:52
Doporučuji aplikaci vyzkoušt (umět si vybrat aktivitu - běh, chůze, bežky), odstartovat aktivitu, vypnout, uložit, přidělit body podporovaným projektům) 
 
O víkendu jsme to s Kubíkem zkoušeli.
Co jsme zjistili:
1) musíš mít povoleno sledování polohy/polohové služby během aktivity v nastavení zabezpečení, jinak ten mobil samozřejmě neví, kde jste a nenačítá kilometry. Kuba tak mělpo našem prvním kilometru 0 a ja 1km. Pote co si nastavil: polohové služby povoleny během používání aplikace, vše fungovalo jak má.
2) myslela jsem, že jako tým sbíráme společné body, které pak darujeme na podporovaný projekt, ale funguje to tak, že každý si body přidělujete na jaký projekt chcete a jakmile je přidělíte, teprve pak se načtou do naší týmové soutěže. V týmu je pak vidět kolik kdo bodů prispěl a současně vidíme jiné další týmy.
3) po našem 4,5 kilometrovém běhu měl Kuba 55 bodů a já jen 38. Body se nerovnají kilometrům, ale výkonu, ktery daná osoba podá. 
4) dejte si pozor na křížek v pravém horním rohu, neznamená to vyskočit z okýnka/ vrátit se o stránku zpět, ale smazat infomaci.
5) vzdálenost na aplikaci se může nepatrně lišit od výsledku na Vašich sportovních hodinkách
 
Apku lze stáhnout pro oba typy telefonů, google play i app store najdete tady